Online coaching

Online fitness coach voor schema’s en oefeningen

BetterStronger helpt jou om het maximale uit je lifestyle, training en fitness schema te halen, zonder gebonden te zijn aan de locatie of kosten van personal training. Het geeft je de mogelijkheid je doelen te bereiken, zonder je “leven naast fitness” in te moeten leveren.

Wat online coaching jou kan bieden

  • Professionele begeleiding – waar je ook bent.
  • Voeding & training/fitness schema’s.
  • Feedback op de uitvoering van fitness oefeningen.
  • Bijstellen van schema’s.
  • Onbeperkt vragen stellen.

 

Waaruit bestaat online coaching

Onze online coaching bestaat uit drie componenten: training, voeding en algemene coaching:

Training: Training is altijd de prikkel om je doelen te bereiken, of dit nou kracht, spiermassa, uithoudingsvermogen of fitheid is. Voor een effectieve en veilige prikkel zijn goed samengestelde trainingsschema’s en de correcte uitvoering van oefeningen essentieel.

Voeding: Met de juiste voeding zorg je er vervolgens voor dat deze trainingsprikkel leidt tot langdurige veranderingen. Zo is de juiste calorie-inname van belang bij het verlagen van je vetmassa, zijn de eiwitten essentieel voor de opbouw van spieren en is de juiste inname van vetten belangrijk voor de regulatie van je hormonen.

Algemene coaching: Naast voeding en training zijn er echter ook nog externe factoren die een belangrijke rol spelen. Zo kan een slaaptekort en stress een enorme impact hebben op je herstel. Ook kunnen allerlei zaken jouw perfecte plannetje overhoop gooien – vakanties, ziekte, drukke werkweken, etc.

 

Waarom online coaching van BetterStronger

Praktijkervaring: Al onze online fitness coaches hebben minimaal 10 jaar ervaring in de krachtsport, waaronder uitgebreide wedstrijdervaring. Zo hebben we zelf op meerdere Nederlandse kampioenschappen in bodybuilding en powerlifting gestaan, als atleet én als coach.

Theoretische kennis: Elk van onze online coaches is ruim gecertificeerd, zo hebben we binnen ons team vrijwel elke relevante opleiding succesvol afgesloten. Hieronder vallen onder andere de BSc. Bewegingswetenschappen, Bayesian Bodybuilding, Chivo leefstijlcoach, fitvak en NASM certificaten.

Meer weten? Met deze combinatie van theoretische kennis en praktijkervaring kunnen wij een uniek product leveren. Wil je meer over onze achtergrond weten?

 

Veelgestelde vragen over online coaching

Hoe vaak krijg ik feedback?
Je krijg minimaal 1x per week feedback op al je vragen en oefeningen. Stuur ze dus vooral door!

Krijg ik elke maand een nieuw schema? 
Min of meer. De meeste schema’s lopen drie tot vijf weken. Enerzijds kan het voorkomen dat je na vier weken nog steeds flinke progressie blijft maken, waardoor een nieuw schema niet nodig is. Anderzijds zul je regelmatig kortere schema’s hebben, zoals piekschema’s, deloads of schakelschema’s.

Zit ik ergens aan vast?
Nee. Wij willen onze klanten binden met kwaliteit – niet met contracten. Online coaching is daarom altijd maandelijks opzegbaar!

Kan ik ook alleen training of voeding doen?
Dit is zeker mogelijk. Toch zijn beide aspecten erg belangrijk en raden we ook met klem aan in ieder geval één maand volledige online coaching te nemen.

Hoe duur is online coaching?
Online coaching kost €99 per maand. Voor alleen voeding – of training rekenen we €59 per maand.

Ontmoet onze online coaches

Het team online coaches bestaat uit vier professionals met allen een passie voor verschillende krachtsporten. De inzet van combinaties tussen expertise en persoonlijke drive maakt dat wat je doel ook is, BetterStronger je kan helpen bij het bereiken van je doelen.

Personal trainer Nick

Nick

Bewegingswetenschapper, gecertificeerd personal trainer, A-klasse men’s physique atleet & powerlifter

Personal trainer Ruben

Ruben

Gecertificeerd fitness trainer, sterkste student van Groningen, A-klasse bodybuilder & powerlifter

Personal trainer Jurrie

Jurrie

Online coach, bodybuilder & powerlifter

Personal trainer Iris

Iris

Nederlands kampioen powerlifting, powerlifting coach, PhD student

Onze diensten naast online coaching

BetterStronger koppelt jou aan een ervaren personal trainer zodat jij het beste uit je leven en training kan halen. Heb je een voorkeur voor een personal trainer? Geef het aan wanneer je een proefles boekt of wanneer je contact met ons hebt. Wat BetterStronger nog meer voor jou kan doen? Ontdek de mogelijkheden:

Sterk & Gezond

Sterk & Gezond

Een fitter en gezonder leven
Bewuster met voeding bezig
Efficiënt en doelgericht trainen

Meer lezen…

 

Powerlifting coaching

Powerlifting coaching

Maximaal resultaat op het plankier
Voeding, training én techniek
Begeleiding op de wedstrijd

Meer lezen…

Bodybuilding coaching

Bodybuilding coaching

De beste shape van je leven
Voeding, training én poseren
Begeleiding op de wedstrijd

Meer lezen…

Of wil je meer weten over onze personal training?

Reviews over onze online coaching

Overtuigd? Neem nu contact op met een online coach