Bodybuilding

Bodybuilding coaching

De beste shape van je leven neerzetten, goed plaatsen en doorstromen naar een hogere klasse, dat is het doel. Hiervoor heb je de juiste symmetrie, spiermassa en conditionering nodig. Daarnaast moet je goed kunnen poseren, zodat je de sterke punten van je fysiek goed kunt accentueren. De manier waarop je je fysiek presenteert heeft dus een grote invloed op je eindklassering. Al deze elementen verdienen voldoende zorg en aandacht, zodat je optimaal presteert op de wedstrijddag! BetterStronger biedt jou:

 • Een team professionele bodybuilding coaches.
 • Bodybuilding coaches met zowel theoretische achtergrond als de ervaring als atleet.
 • Geen contra-productieve broscience. Onze aanpak is gegrond in de wetenschap en beproefd in de praktijk.

Het verlagen van je vetpercentage

Bij de voorbereiding naar een bodybuilding wedstrijd komt veel meer kijken dan even wat lichaamsvet verliezen voor de zomer. Uiteindelijk zul je toewerken naar een extreem laag vetpercentage, waardoor je niet alleen fysiek maar ook mentaal sterk in je schoenen moet staan.

Hoe ga je ervoor zorgen dat je op zo’n laag vetpercentage komt zonder spiermassa in te leveren? Wanneer moet je je calorie-inname hoog houden en wanneer moet deze naar beneden? Hoe optimaliseer je je training in de laatste weken? Hoe ga je om met de beperkte energie? En hoe ziet je peak-week eruit? Wanneer ga je je zoutinname aanpassen? Wat doe je met je koolhydraten en je water?

Al deze factoren bepalen met welke shape je op de dag van de wedstrijd zult verschijnen. Belangrijk is dus dat je deze variabelen onder controle hebt. Eén verkeerde keuze kan een voorbereiding van 16 weken verpesten.

Daarom is het juist in een prep belangrijk om een goede coach te hebben. Iemand die écht verstand heeft van de fysiologie van het lichaam. Hij moet precies weten hoe het lichaam reageert op voeding- en trainingsprikkels. Maar hij moet ook iemand zijn die zichzelf op het podium heeft bewezen. Met onze theoretische achtergrond en jarenlange ervaring als coach – en atleet kunnen wij jou hiermee helpen! Nieuwsgierig naar de coaches? Lees hier meer over ons.

Ontmoet onze bodybuilding coaches

Het team bodybuilding coaches bestaat uit vier professionals met allen een passie voor verschillende krachtsporten. De inzet van combinaties tussen expertise en persoonlijke drive maakt dat wat je doel ook is, BetterStronger je kan helpen bij het bereiken van je doelen. En dat kan online, maar ook persoonlijk in de omgeving van Groningen.

Personal trainer Nick

Nick

Bewegingswetenschapper, gecertificeerd personal trainer, A-klasse men’s physique atleet & powerlifter

Personal trainer Ruben

Ruben

Gecertificeerd fitness trainer, sterkste student van Groningen, A-klasse bodybuilder & powerlifter

Personal trainer Jurrie

Jurrie

Online coach, bodybuilder & powerlifter

Personal trainer Iris

Iris

Nederlands kampioen powerlifting, powerlifting coach, PhD student

Boek een gratis proefles met een bodybuilding coach

Het team personal trainers bestaat uit vier professionals met allen een passie voor verschillende krachtsporten. De inzet van combinaties tussen expertise en persoonlijke drive maakt dat wat je doel ook is, BetterStronger je kan helpen bij het bereiken van je doelen. En dat kan online, maar ook persoonlijk in de omgeving van Groningen. Wil je gebruikmaken van een gratis proefles? Dat kan!

Onze diensten naast bodybuilding coaching

BetterStronger koppelt jou aan een ervaren bodybuilding coach zodat jij het beste uit je leven en training kan halen. Heb je een voorkeur voor een coach? Geef het aan wanneer je een proefles boekt of wanneer je contact met ons hebt. Wat BetterStronger nog meer voor jou kan doen? Ontdek de mogelijkheden:

 • 1-op-1 training
 • Zorgeloos veilig en effectief trainen
 • Extra aandacht voor de uitvoering van oefeningen
 • Locatie Groningen
 • Meer informatie? Klik hier

Custom

Custom

 • Een combinatie van personal training en online coaching
 • Het beste van twee werelden!
 • Samengesteld naar jouw wensen
 • Meer informatie? Klik hier

Reviews over onze bodybuilding coaches

Overtuigd? Neem nu contact op met een bodybuilding coach