Over ons

Krachtsport op hoog niveau dankzij de beste trainer in Groningen

BetterStronger is een team van krachtsport-professionals met één gezamenlijk doel: jou helpen om een betere atleet te worden. Wil je over het algemeen sterker en fitter worden of echt powerliften? Effectief aan een beter lichaam werken en afvallen. Of zelfs bodybuilding wedstrijden gaan doen? Bij onze trainers in Groningen ben je aan het juiste adres.

 • Een team professionele trainers.
 • Trainers met zowel theoretische achtergrond als de ervaring als atleet.
 • Geen contra-productieve broscience. Onze aanpak is gegrond in de wetenschap en beproefd in de praktijk.

BetterStronger heeft de beste trainers in huis

“Talk the talk, walk the walk”. In tegenstelling tot veel andere trainers hebben wij zowel de theoretische achtergrond als de ervaring als atleet én als coach. Geen gevaarlijke bullshit-crashdiëten. Geen contra-productieve broscience. Onze aanpak is gegrond in de wetenschap en beproefd in de praktijk.

De praktijk- en theorie ervaring van onze trainers in Groningen

 • Bsc. Bewegingswetenschappen
 • MSc. Psycholinguïstiek
 • Bayesian bodybuilding
 • Ervaren powerlifting coach
 • NASM functional personal trainer
 • UnScared Coaches CDP
 • Fitvak A-en B gecertificeerd
 • Ervaren bodybuilding coach
 • Training van topsporters
 • IPF wereldniveau powerlifter (458 Wilks)
 • IFBB A-klasse bodybuilder
 • IFBB A-klasse Men’s Athletic Physique Atleet
 • Ervaren personal trainers
 • Top powerlifter (800kg totaal, 500 wilks)

Ontmoet onze trainers in Groningen

Het team personal trainers bestaat uit vier professionals met allen een passie voor verschillende krachtsporten. De inzet van combinaties tussen expertise en persoonlijke drive maakt dat wat je doel ook is, BetterStronger je kan helpen bij het bereiken van je doelen. En dat kan online, maar ook persoonlijk in de omgeving van Groningen.

Personal trainer Nick

Nick

Nick is onze ‘allrounder’. Hij is ooit begonnen als freerunning coach en heeft zijn eerste ervaring met het coachen van krachtsport opgedaan als powerlifting- en bodybuilding coach bij G.S.K.V. Northside Barbell. Tijdens zijn bachelor “bewegingswetenschappen” heeft hij zich gecertificeerd als NASM personal trainer en cursussen gevolgd voor het coachen van gewichtheffen en crossfit.
Zijn eigen sportachtergrond zit in freerunning en vechtsporten. Daarnaast is hij in zowel powerlifting als natural bodybuilding competitief op nationaal niveau. Ook heeft hij uitgebreide ervaring opgebouwd in andere krachtsporten, zoals calisthenics, strongman en crossfit.
Nick zal zich bezighouden met personal training, het coachen van bodybuilding- en powerlifting en krachttraining voor (top)sporters.

Personal trainer Ruben

Ruben

Ruben is ruim 11 jaar geleden begonnen met krachttraining en heeft in die tijd een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Dit omvat onder andere Sterkste student van Groningen, Nederlands kampioen powerlifting, een 800kg powerlifting totaal en een tweede prijs op het Nederlands kampioenschap bodybuilding. Naast zijn persoonlijke prestaties is Ruben één van de drie oprichters van de krachtsport vereniging G.S.K.V. Northside Barbell. Hier is hij jarenlang actief geweest als powerlifting- en bodybuilding coach. Gedurende die tijd heeft Ruben tientallen atleten naar verschillende wedstrijden gecoacht, waaronder de Nederlandse kampioenschappen powerlifting en de Nederlandse kampioenschappen bodybuilding.
Ruben zal zich bezighouden met personal training, coaching van bodybuilding, powerlifting en sport-ondersteunende krachttraining.

Personal trainer Jurrie

Jurrie

Jurrie Houwen is inmiddels 11 jaar geleden begonnen met krachtsport. Deze passie met de krachtsport heeft zich ontwikkeld door de jaren heen. Met als doel plaatsing voor het NK powerliften in 2020 is Jurrie ook nog lang niet klaar met deze sport! Sinds 2019 is Jurrie coach bij BetterStronger en één van de 4 oprichters van de BetterSstronger Gym. Naast dit heeft Jurrie een afgeronde opleiding Management, Economie en Recht (MER) met als minor businessclass. Dit is een minor voor de ondernemende studenten! Jurrie zal zich bezig houden met Online Coaching en dagelijkse gang van zaken binnen BetterStronger.

Personal trainer Iris

Iris

Iris is tweevoudig Nederlands kampioen powerliften in de –57 kg klasse en is op dit moment de tweede sterkste vrouw van Nederland. In september 2017 deed ze mee aan de West-Europese kampioenschappen waar ze brons won. Daarnaast won Iris tijdens het NK van 2018 de prijs voor de beste vrouwelijke liftster en kwalificeerde ze zich voor het EK van 2018.
Naast haar uitgebreide ervaring als lifter heeft Iris veel praktijkervaring met powerlift-specifieke programmering en met (internationale) powerlift-wedstrijden. Ze weet als geen ander hoe je optimaal kunt pieken voor een wedstrijd en op het plankier het beste uit jezelf haalt. Iris zal zich namens Better, Stronger focussen op online coaching, het begeleiden van powerlifters en het uitbreiden van het BetterStronger powerlift-team.

Boek een gratis proefles met een trainer

Het team personal trainers bestaat uit vier professionals met allen een passie voor verschillende krachtsporten. De inzet van combinaties tussen expertise en persoonlijke drive maakt dat wat je doel ook is, BetterStronger je kan helpen bij het bereiken van je doelen. En dat kan online, maar ook persoonlijk in de omgeving van Groningen. Wil je gebruikmaken van een gratis proefles? Dat kan!

Ontdek de trainingsmogelijkheden in Groningen

BetterStronger koppelt jou aan een ervaren trainer in Groningen zodat jij het beste uit je leven en training kan halen. Heb je een voorkeur voor een trainer? Geef het aan wanneer je een proefles boekt of wanneer je contact met ons hebt. Wat BetterStronger nog meer voor jou kan doen? Ontdek de mogelijkheden:

Sterk & Gezond

Sterk & Gezond

Een fitter en gezonder leven
Bewuster met voeding bezig
Efficiënt en doelgericht trainen

Meer lezen…

 

Powerlifting coaching

Powerlifting coaching

Maximaal resultaat op het plankier
Voeding, training én techniek
Begeleiding op de wedstrijd

Meer lezen…

Bodybuilding coaching

Bodybuilding coaching

De beste shape van je leven
Voeding, training én poseren
Begeleiding op de wedstrijd

Meer lezen…

Of eerst meer weten over onze personal training?

Reviews over onze trainers

Heb je nog vragen aan onze trainers?