Sportschool Groningen

Sportschool in Groningen

Woon je in de stad, of in de buurt van Groningen? En doe je aan een krachtsport zoals bodybuilding, powerlifting, weightlifting of strongman? Dan ben je bij de BetterStronger sportschool aan het juiste adres. De juiste omgeving is van groot belang om beter te worden in de sport, maar ook om er meer plezier in te hebben. Onze gym onderscheidt zich op drie vlakken:

 • Coaching door top trainers.
 • Het beste trainingsmateriaal.
 • Een hechte community met atleten.

In de BetterStronger Gym traint een groep like-minded mensen die een betere, sterkere of fittere versie van zichzelf willen maken. Maar bovenal een groep die elkaar hierin stimuleert. Kom gerust eens kennismaken en ervaar onze gym, of maak gebruik van een gratis proefles.

Ontmoet onze personal trainers

De trainers in de BetterStronger Gym bestaat uit een team van vier professionals met allen een passie voor verschillende krachtsporten. De inzet van combinaties tussen expertise en persoonlijke drive maakt dat wat je doel ook is, BetterStronger je kan helpen bij het bereiken van je doelen. Het is bij ons mogelijk om een abonnement te combineren met personal training of online coaching. Of maak, helemaal gratis, gebruik van community-coaching binnen onze sportschool.

Personal trainer Nick

Nick

Bewegingswetenschapper, gecertificeerd personal trainer, A-klasse men’s physique atleet & powerlifter

Personal trainer Ruben

Ruben

Gecertificeerd fitness trainer, sterkste student van Groningen, A-klasse bodybuilder & powerlifter

Personal trainer Jurrie

Jurrie

Online coach, bodybuilder & powerlifter

Personal trainer Iris

Iris

Nederlands kampioen powerlifting, powerlifting coach, PhD student

Trainen met top materiaal in de sterkste sportschool van Groningen

De BetterStronger sportschool is volledig ingericht voor krachtsporten:

 • Powerlifting
  De essentiële uitrusting voor een powerlifting bestaat uit gekalibreerde halters-en schijven, combo-en power-racks en magnesium. In Groningen is deze sportschool de enige locatie waar powerlifters met competitie-materiaal, zoals gekalibreerde schijven, wedstrijd-halters en comboracks kunnen trainen.
 • Gewichtheffen
  Voor gewichtheffen zijn kwalitatieve halters en bumper-schijven vereist, alsmede platforms en jerk-boxes. Wij hebben het.
 • Strongman
  Om Strongman te kunnen beoefenen zijn, naast algemeen krachtapparatuur, nog een aantal materialen nodig. Deze materialen zijn: Een Yoke, Farmers handles, een sled, Stones, een axle bar en een log pres. Daarnaast is een indoor-grasmat een vereiste. De BetterStronger sportschool is de enige gym in Groningen met al deze krachtsportfaciliteiten.

Daarnaast is onze sportschool voor ieder lid een veilige haven. Waar hij of zij met plezier heen gaat, gestimuleerd wordt om te trainen en duurzame sociale contacten kan opbouwen. In onze sportschool hanteren we:

 • Duidelijke huisregels;
 • Een aparte lounge-ruimte met TV-schermen voor het streamen van (krachtsport) wedstrijden en goede koffie;
 • Het creëren van een besloten community door middel van een maximum van 300 leden;
 • Een fotomuur met foto’s van alle leden – en staf;
 • Het betrekken van de leden bij het nemen van beslissingen binnen de gym, zoals de aanschaf van nieuw materiaal, les-en openingstijden en feedback op coaches – en bedrijfsvoering;
 • Het organiseren van (sociale) evenementen.

Onze diensten naast de sportschool in Groningen

Wil je gebruikmaken van onze diensten zoals online coaching? Wil je een voedingsschema of trainingsschema op maat? Je hoeft geen lid te zijn van onze sportschool. Ontdek de mogelijkheden:

Sterk & Gezond

Sterk & Gezond

Een fitter en gezonder leven
Bewuster met voeding bezig
Efficiënt en doelgericht trainen

Meer lezen…

 

Powerlifting coaching

Powerlifting coaching

Maximaal resultaat op het plankier
Voeding, training én techniek
Begeleiding op de wedstrijd

Meer lezen…

Bodybuilding coaching

Bodybuilding coaching

De beste shape van je leven
Voeding, training én poseren
Begeleiding op de wedstrijd

Meer lezen…

Reviews over onze diensten

Lid worden van onze sportschool in Groningen?

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. De gym is nog in ontwikkeling, maar we laten het je weten zodra je lid kan worden. Tot die tijd kun je al wel gebruik maken van onze personal training, bodybuilding, powerlifting, online coaching of sterk & gezond begeleiding.

We delen je gegevens nooit. Je kan jezelf op ieder gewenst moment uitschrijven door middel van de link in de footer van onze e-mails.
We maken gebruik van Mailchimp. Door op 'inschrijven' te klikken ga je ermee akkoord dat je gegevens staan opgeslagen bij Mailchimp. Meer weten over Mailchimp?