De BetterStronger sportschool in Groningen

Een sportschool in Groningen volledig voorzien van topmateriaal. Voor en door atleten. Train onder topbegeleiding en profiteer van onze community.

Waarom trainen bij de BetterStronger Gym?

De juiste omgeving is van groot belang om beter te worden in de sport, maar ook om er meer plezier in te hebben. In de BetterStronger Gym traint een groep like-minded mensen die een betere, sterkere of fittere versie van zichzelf willen maken. Maar bovenal een groep die elkaar hierin stimuleert.

De beste sportschool van Groningen

In Groningen zijn verschillende sportscholen waar je uit kan kiezen. We hebben daarom een vergelijking van sportscholen in Groningen voor je gemaakt.  Maar als je gaat voor maximaal resultaat op het gebied van krachtsport, dan kies je voor de BetterStronger gym in Groningen.

Lid worden van de BetterStronger Gym

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. De gym is nog in ontwikkeling, maar we laten het je weten zodra je lid kan worden. Tot die tijd kun je al wel gebruik maken van onze personal training, bodybuilding, powerlifting, online coaching of sterk & gezond begeleiding.

We delen je gegevens nooit. Je kan jezelf op ieder gewenst moment uitschrijven door middel van de link in de footer van onze e-mails.
We maken gebruik van Mailchimp. Door op 'inschrijven' te klikken ga je ermee akkoord dat je gegevens staan opgeslagen bij Mailchimp. Meer weten over Mailchimp?